Trainingskamp Valencia

Vrijblijvende offerte!

Vrijblijvende offerte!

-

p.p
p.p
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Email*
Aantal personen*
Team
Kies een maand...*
Vertrektijd*
aankomsttijd*
Type Accomodatie*
Gids?*
Wedstrijd*
Team uitje?*
Bustransfer*
Overige informatie of vragen:
  • Valencia

Het trainingskamp in Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje, duurt gewoonlijk vier à vijf dagen. Dit pakket is in principe geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Hoewel Valencia met een gemiddelde temperatuur van 16c° in januari iets koeler is dan onze andere locaties in zuid-Spanje, is ook deze locatie een perfecte uitvalsbasis voor een trainingskamp tijdens de winterstop. Deze unieke stad aan de Spaanse kust heeft alle faciliteiten die nodig zijn om er een geslaagd trainingskamp van te maken met uw team. Valencia staat bekend om de cultuurrijke historische binnenstad en natuurlijk de Europese grootmacht in het voetbal Valencia CF. Onze goed beoordeelde partner-hotels en hostels liggen allen in het centrum van Valencia. Het openbaar vervoer is hier uitstekend en er zijn andere leuke mogelijkheden om jezelf te verplaatsen zoals bijvoorbeeld met de fiets of de Segway.

Vervoer

  • Retourvlucht Amsterdam Schiphol Airport - Valencia Airport
  • Vervoer van- en naar het vliegveld middels een bustransfer
  • Additionele busreizen voor groepsexcursies mogelijk tegen meerprijs

Trainingsfaciliteiten

De trainingsfaciliteit is geselecteerd op kwaliteit en de uitstekende ligging in de buurt van uw accommodatie. Op dit prachtige kunstgrasveld, kunt u uw trainingen vorm geven in een tijdspan van 90 minuten en zal u tevens de kans krijgen om een oefenwedstrijd te spelen tegen een tegenstander van vergelijkbaar niveau.

Het standaardpakket is inclusief één training en één oefenwedstrijd. Dit is uiteraard volledig naar uw wens aan te passen.

Vriendschappelijke wedstrijd

Op basis van beschikbaarheid wordt er een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt in de Spaanse zon tegen een Nederlandse tegenstander. Hierbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de niveau's van beide partijen om een goede krachtmeting te garanderen.

Teamworktravels verzorgt tevens een Nederlandse scheidsrechter op locatie en voor alle benodigde materialen in het kader van de wedstrijdleiding.

Sluit Menu