Trainingskamp Fuengirola

Vrijblijvende offerte!

Vrijblijvende offerte!

-

p.p
p.p
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Email*
Aantal personen*
Team
Kies een maand...*
Vertrektijd*
aankomsttijd*
Type Accomodatie*
Gids?*
Wedstrijd*
Team uitje?*
Bustransfer*
Overige informatie of vragen:
  • Fuengirola

Fuengirola is een prachtige badplaats in Zuid-Spanje op minder dan 30 minuten rijden van Aeropuerto Malága. In het spaanse zonnetje kunnen de temperaturen in januari oplopen tot 25 graden celcius en kan er naast flink getraind ook worden genoten van heerlijk eten en Spaanse gezelligheid.

Met Malága, Torremolinos, Benalmadena en Marbella op korte afstand zal u, zowel overdag als 's avonds kunnen genieten van een heerlijke bruisende Spaanse sfeer. 

De trainingsfaciliteit is geselecteerd op kwaliteit en de uitstekende ligging in de buurt van uw accommodatie. Op dit kunstgrasveld kunt u uw trainingen vorm geven in een tijdspan van 90 minuten en zal u tevens de kans krijgen om een oefenwedstrijd te spelen tegen een tegenstander van vergelijkbaar niveau.

Stel hieronder uw eigen pakket op voor een prijsindicatie en ontvang binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Teamworktravels denkt graag mee over de  wensen en mogelijkheden binnen uw groep en neemt z.s.m. contact met u op.

Vervoer

Uw pakket is inclusief een retourvlucht van en naar Aeuropuerto Malaga. Deze vlucht duurt gewoonlijk 2 uur en 45 minuten. Hierbij zal er zoveel mogelijk rekening worden gehouden met gunstige vertrektijden en zal er voor voldoende ruimbagage worden gezorgd.

In Fuengirola wordt u opgewacht door de bus die uw groep naar de accommodatie zal brengen. Deze bus is ook in te huren voor eventuele andere uitjes die u met uw groep wil gaan ondernemen.

Trainingsfaciliteiten

De trainingsfaciliteit is geselecteerd op kwaliteit en de uitstekende ligging in de buurt van uw accommodatie. Op dit prachtige kunstgrasveld, op loopafstand van uw hotel, kunt u uw trainingen vorm geven in een tijdspan van 90 minuten en zal u tevens de kans krijgen om een oefenwedstrijd te spelen tegen een tegenstander van vergelijkbaar niveau.

Het standaardpakket is inclusief één training en één oefenwedstrijd. Dit is uiteraard volledig naar uw wens aan te passen.

Vriendschappelijke wedstrijd

Op basis van beschikbaarheid wordt er een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt in de Zuid Spaanse zon tegen een Nederlandse tegenstander. Hierbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de niveau's van beide partijen om een goede krachtmeting te garanderen.

Teamworktravels verzorgt tevens een Nederlandse scheidsrechter op locatie en voor alle benodigde materialen in het kader van de wedstrijdleiding.

Sluit Menu