Trainingskamp Barcelona

Vrijblijvende offerte!

Perfecte locatie
Trainingsvelden Dichtbij
Uitstekend weer

Vrijblijvende offerte!

-

p.p
p.p
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Email*
Aantal personen*
Team
Kies een maand...*
Vertrektijd*
aankomsttijd*
Type Accomodatie*
Gids?*
Wedstrijd*
Team uitje?*
Bustransfer*
Overige informatie of vragen:
  • Barcelona

Barcelona is de op een na grootste stad van Spanje en daarnaast een authentieke voetbalstad. Met een heerlijke zachte wintertemperatuur is Barcelona één van de meest populaire bestemmingen voor een Spaans trainingskamp.

Naast de authentieke sfeer van de stad, de uitstekende trainingsfaciliteiten en comfortabele accommodaties kan er uiteraard ook genoten worden van het bruisende nachtleven.

Met onze contacten en partners in deze prachtige stad zal Teamworktravels er alles aan doen om uw trainingskamp een overgetelijke ervaring te maken.

Vervoer

Uw pakket is inclusief een retourvlucht van en naar Barcelona Airport. Deze vlucht duurt gewoonlijk 2 uur en 5 minuten. Hierbij zal er zoveel mogelijk rekening worden gehouden met gunstige vertrektijden en zal er voor voldoende ruimbagage worden gezorgd.

In Barcelona wordt u opgewacht door de bus die uw groep naar de accommodatie zal brengen. Deze bus is ook in te huren voor eventuele andere uitjes die u met uw groep wil gaan ondernemen.

Trainingsfaciliteiten

De trainingsfaciliteit is geselecteerd op kwaliteit en de uitstekende ligging in de buurt van uw accommodatie. Op dit prachtige kunstgrasveld, op loopafstand van uw hotel, kunt u uw trainingen vorm geven in een tijdspan van 90 minuten en zal u tevens de kans krijgen om een oefenwedstrijd te spelen tegen een tegenstander van vergelijkbaar niveau.

Het standaardpakket is inclusief één training en één oefenwedstrijd. Dit is uiteraard volledig naar uw wens aan te passen.

Vriendschappelijke wedstrijd

Op basis van beschikbaarheid wordt er een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt in de Zuid Spaanse zon tegen een Nederlandse tegenstander. Hierbij wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de niveau's van beide partijen om een goede krachtmeting te garanderen.

Teamworktravels verzorgt tevens een Nederlandse scheidsrechter op locatie en voor alle benodigde materialen in het kader van de wedstrijdleiding.

Sluit Menu