Teamworktravels

Met ons bescheiden team en onze uitstekende zakelijke relaties in binnen-en buitenland verzorgen wij zeer scherp geprijsde en op maat samengestelde trainingskampen voor diverse sporten. Op basis van uw wensen en uw budget stellen wij een pakket samen dat u nergens tegen een scherpere prijs en met een betere organisatie kunt vinden.

Ons doel

Teamworktravels heeft als doel om een positieve bijdrage te leveren aan de sportieve resultaten van uw team binnen de kaders van uw specifieke mogelijkheden en wensen.

De pakketten die Teamworktravels aanbiedt zijn divers op het gebied van locaties, duur, faciliteiten en prijzen. Op deze manier kunnen wij voor ieder team en elke club een mooie ervaring garanderen.

Persoonlijke aanpak

Een trainingskamp kan op verschillende manieren bijdragen aan de sportieve prestaties maar ook het teamgevoel binnen uw team. 

WIj houden van een persoonlijke aanpak, wat betekent dat onze pakketten volledig naar uw wens kunnen worden toegespitst en u hierbij altijd een trainingskamp heeft bij Teamworktravels. Dit houdt in dat u vóór, tijdens en ná uw trainingskamp bij ons altijd terecht kan voor vragen.

TEAM

Teamworktravels is een specialist op het gebied van volledig verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland. Ons enthousiaste team vindt het in de eerste plaats ontzettend leuk om de kans te krijgen om bij te mogen dragen aan de progressie die uw team ongetwijfeld gaat boeken tijdens uw trainingskamp.
Met een team van voetbaldieren dat passie heeft voor sport en een netwerk dat over heel Europa spreidt, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden m.b.t. uw beoogde trainingskamp.

Ruben

Owner-founder

Chesron

Owner-Founder

Corry

Medewerker

Sluit Menu